Inkoop, Verkoop, Advies  –  APK, Service en Onderhoud

Hulp bij storingen

Denkt u dat uw auto last heeft van een elektronische storing? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op.

Het uitlezen van uw auto

De auto’s van nu zijn uitgerust met enorm veel elektronica en computers. Zowel onder de motorkap als in het interieur is volop ingewikkelde elektronica geïntegreerd. Dit betekent voor u als autobestuurder goede comfort en veiligheid. Helaas is deze elektronica storingsgevoelig en leidt dit soms tot foutmeldingen of problemen die niet altijd eenvoudig te verhelpen zijn. Wij beschikken over de juiste kennis en uitleesapparatuur voor het stellen van een diagnose. Beil Auto beschikt over ook terecht voor het uitlezen van uw auto. Tijdens het uitlezen wordt een diagnose gesteld over eventuele mankementen aan uw auto.

Diagnose van uw auto vaststellen

Tijdens het uitlezen ondergaat uw auto een test op de werking van elektronische functies. De auto slaat eventuele foutcodes op, die gekoppeld zijn aan een mankement in de auto. Zo kan de diagnose van het mankement gemakkelijk gesteld en aangepakt worden.

Onze apparatuur kan alle foutcodes uitlezen en resetten. Uw auto wordt op deze manier snel weer in optimale staat teruggebracht.

Kosten beperkt houden

Wij zijn uitgerust met moderne apparatuur voor het bepalen van de juiste diagnose bij elektronische storingen aan de auto’s van nu. Hiermee stellen wij ingewikkelde storingen snel en nauwkeurig vast. Dit heeft voor u als voordeel dat de kosten beperkt blijven. Uiteraard zijn wij met onze ervaring, vakkennis en gereedschappen in staat een defect aan de elektronica in uw auto snel en goed te verhelpen.