Inkoop, Verkoop, Advies  –  APK, Service en Onderhoud

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Weert!

Bij Beil Auto in Weert kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Weert, Budel, Maarheeze, Nederweert, Ospel of Stramproy? Dan ben je bij autoverhuur Autohopper Weert aan het juiste adres.

Via het overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0495-769140.

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime stationwagon of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Weert de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelbus (6m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3), wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparante condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren, dan huur je onze bestickerde promo-auto al voor €29,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Weert?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 6m3 (formaat Renault Trafic) tot 20m3 (verhuiswagen met elektrische laadlift), wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor een korte of lange periode? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren, hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hierover meer informatie? Neem dan even contact op met onze verhuurafdeling.
Telefoon: 0495-769140 of mail: verhuur@beilauto.com