Inkoop, Verkoop, Advies  –  APK, Service en Onderhoud

Autohopper auto huren

Autohopper (bestel)bus huren

Algemene informatie Autohopper

Huur een auto of busje bij Autohopper Weert

Heb je tijdelijk een nieuwe en luxe auto nodig? En wil je hier niet te veel voor betalen? Huur je auto bij Autohopper Weert. Autohopper is dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland.

Transparant & heldere prijzen

Je kan er bij ons op vertrouwen dat je dezelfde scherpe prijs betaalt als ieder ander. Wij houden namelijk van transparantie en heldere voorwaarden. De prijs die je ziet, is de prijs die je ook daadwerkelijk betaalt: inclusief btw, inclusief verzekering en inclusief 100 vrije kilometers per dag. Geen addertjes onder het gras dus!

115 locaties in Nederland

Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je binnen 20 kilometer van iedere postcode in Nederland een Autohopper auto kan huren. Inmiddels zijn er zo’n 115 Autohoppers in Nederland. Deze worden gerund door lokale ondernemers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo ook bij Beil Auto in Weert, waar Autohopper Weert is gevestigd.

Altijd een jonge en luxe auto of bus die bij jou past

Huur je een Autohopper auto, dan kan je er vanuit gaan dat deze altijd jong en luxe uitgevoerd is. De meeste auto’s zijn niet ouder dan één jaar, met een aantal uitzonderingen tot maximaal twee jaar. Al onze auto’s en busjes worden natuurlijk goed onderhouden. 

Wil je een auto, bestelbus, verhuiswagen, personenbus of aanhangwagen huren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je huurt bij ons voor een dag, weekend, week, maand of nog langer. En het mooie is, dit kan gemakkelijk en snel online via onze website. Ook ben je altijd welkom bij autoverhuur Autohopper Weert – Beil Auto aan de Hoolstraat 5 te Weert om de mogelijkheden te bespreken. Wij schenken graag een kopje koffie voor je in. Ook als je zakelijk wilt huren, of gebruik wil maken van mooie shortlease deals kan je bij ons terecht.  Wanneer mogen wij jou verwelkomen?