Inkoop, Verkoop, Advies  –  APK, Service en Onderhoud

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Weert!

Via het overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of een prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 0495-769140.

Zo heeft Autohopper voor jouw klus altijd de juiste bus!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Weert voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelbus met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren, maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij autoverhuur Autohopper Weert aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuurformule met meer dan 115 vestigingen in het land. Deze no-nonsense autoverhuur maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een nieuwe/jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust met onze verhuur receptie 0495-769140.

Waar vind je ons? Kom je uit omgeving Weert, Budel, Maarheeze, Nederweert, Ospel of Stramproy? Dan kan je ons makkelijk vinden aan de Hoolstraat 5 te Weert  (Beil Auto).

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor een korte of lange periode? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren, hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hierover meer informatie? Neem dan even contact op met onze verhuurafdeling.
Telefoon: 0495-769140 of mail: verhuur@beilauto.com